Ајс бонбона 250г

Тврда бонбона со Витамин Ц      

Категорија
Состојки и нутритивни вредности

Состојки: шеќер, гликозен сируп, киселина: лимонска киселина, витамин С (150mg/100g), арома. Може да содржи трагови од млечни производи, белка и лешник.

Да се чува на суво и ладно

Нутритивни вредности за 100g
Енергија 1683kJ/ 396 kcal
Масти 0g
од кои
заситени 0g
Јаглехидрати 99g
од кои
Шеќери 89g
Растителни влакна 0g
Протеини 0g
Сол 0g
Шифра 1065
Нето тежина по единица (kg) 0.25
Ean code unit 5310002460616
Амбалажа 396x290x200
Производи по амбалажа 20
Нето тежина на амбалажа (kg) 5.00
Ean code carton 5310002460647
Амбалажи во палета 88