1882 ексклузивна темна чоколада со бадем

1882 Ексклузивна темна чоколада со бадем

Состојки и нутритивни вредности

Состојки: шеќер, какао маса, бадеми (33%), какао путер, емулгатори: соин лецитин, арома: ванилин.Чоколадата содржи какао делови: 50% мин. Може да содржи траги од млечни производи и костенливо овошје.

Да се чува на суво и ладно

Шифра 802
Тежина по единица (kg) 0.15
Ean code unit 5310002052484
Картонска амбалажа 245x155x90
Производи по амбалажа 8
Нето тежина на амбалажа (kg) 1.20
Ean code carton 5310002052538
Амбалажи во палета 200