Пралине микс лимон и јагода 250г

Фондан десерт прелиен со чоколада

Состојки и нутритивни вредности

Состојки: шеќер, гликозен сируп, растителна маст, какао прав, овошен сируп јагода (0,1%), природна арома лимон (0,1%), арома, киселина: лимонска киселина,  емулгатор: соја лецитин, концентрат од црн морков, природна боја: куркумин, арома: ванилин.

Какао преливот содржи мин. 5 % безмасни суви материи на какао делови. Може да содржи траги од млечни производи, белка, лешник и бадем.

Да се чува на суво и ладно.

Нутритивни вредности за 100g
Енергија 1786kJ/ 427kcal
Масти 6g
од кои
заситени 3.5g
Јаглехидрати 90g
од кои
Шеќери 87g
Растителни влакна 0g
Протеини 2g
Сол 0
Шифра 109
Нето тежина по единица (kg) 0.25
Бар код индивидуално пакување 5310002154034
Амбалажа 380x252x175
Производи по амбалажа 24
Нето тежина на амбалажа (kg) 6.00
Бар код кутија 5310002154133
Амбалажи во палета 90