Локум саде 1 kg

Состојки: шеќер, вода, скроб, киселина: лимонска киселина, природна арома.

Може да содржи траги од ореви

Да се чува на суво и ладно

Категорија
Состојки и нутритивни вредности
Нутритивни вредности за 100g
Енергија 1500kJ/360 kcal
Масти 0g
од кои
заситени 0g
Јаглехидрати 88g
од кои
Шеќери 72g
Растителни влакна 0g
Протеини 0g
Сол 0g
Шифра 267
Нето тежина по единица (kg) 1.00
Ean code unit 5310002585128
Амбалажа 280x220x225
Производи по амбалажа 10
Нето тежина на амбалажа (kg) 10.00
Ean code carton 5310002585500
Амбалажи во палета 70