Локум саде 500г

Традиционален десерт

Категорија
Состојки и нутритивни вредности

Состојки: шеќер, вода, скроб, киселина: лимонска киселина, природна арома.Може да содржи траги од ореви.

Да се чува на суво и ладно

Нутритивни вредности за 100g
Енергија 1500kJ/360 kcal
Масти 0g
од кои
заситени 0g
Јаглехидрати 88g
од кои
Шеќери 72g
Растителни влакна 0g
Протеини 0g
Сол 0g
Шифра 266
Нето тежина по единица (kg) 0.50
Ean code unit 5310002585104
Амбалажа 380x252x145
Производи по амбалажа 18
Нето тежина на амбалажа (kg) 9.00
Ean code carton 5310002585609
Амбалажи во палета 63