Бастуми 170 g

Шеќерни бастунчиња со вкус на вишна

Категорија
Состојки и нутритивни вредности

Состојки: шеќер, гликозен сируп, киселина: лимонска киселина, арома, природни бои : кармин, куркумин, боја: Е 133.

Да се чува на суво и ладно

Нутритивни вредности за 100g
Енергија 1683kJ/ 396 kcal
Масти 0g
од кои
заситени 0g
Јаглехидрати 99g
од кои
Шеќери 89g
Растителни влакна 0g
Протеини 0g
Сол 0g
Шифра 543
Нето тежина по единица (kg) 0.17
Ean code unit 5310002470103
Амбалажа 320x310x425
Производи по амбалажа 24
Нето тежина на амбалажа (kg) 4.08
Ean code carton 5310002472268
Амбалажи во палета 42