Твој момент - Твоја награда

Твој момент, твоја награда

 

Те очекува најслатката наградна игра „Твој момент - Твоја награда“. Купи производи на АД Европа Скопје во вредност од 500 ден., и освој Фиат 500, или многу многу други слатки награди.

УЧЕСТВО

Посети ги нашите продажни објекти или пак големите маркети во твојот град, купи ги твоите најдраги производи од АД Европа Скопје во вредност од 500 ден., пополни го образецот/формуларот кој ќе биде поставен на видливо место во продажните објекти и големите маркети, и внеси го истиот во означената кутија од наградната игра „Твој момент - Твоја награда“. Чувај ја фискалната сметка!

ИЗВЛЕКУВАЊА

Ќе извлекуваме добитници секој месец, почнувајќи од 26.05.2021 год., и завршувајќи на 29.12.2021 год. Извлекувањата ќе ги емитуваме на ТВ Сител секоја последна среда од месецот во 16:30 часот. Добитниците ќе ги извлекуваме физички, со помош на комисија формирана за таа цел.

ОБЈАВУВАЊЕ НА ДОБИТНИЦИ

Освен на ТВ Сител, добитниците ќе ги објавуваме на веб страната на АД Европа Скопје - www.evropa.com.mk, како и на профилите на социјалните мрежи на АД Европа Скопје.

НАГРАДИ

Ќе доделуваме:

 • Возило Фиат 500 1.2 ПОП х 1
 • Веспи Примавера 50 Е5 х 3
 • Пиагио Њу Беверли 300 HPE S х1
 • Велосипед 2021 Ромет гром 3С ЛТД Л Црн х 1
 • Велосипед 2021 Ромет мустанг М2 ХЛ х 1
 • Велосипед 2021 Ромет рамблер Р9.3 Црн М х 1
 • Електричен скутер Xiaomi MI 1S х 3
 • Телефон  I phone 11 64GB х 8
 • Лаптоп Lenovo IDEAPAD 3 15-IIL05 I3-1005G1/ 8GB / 256 х 4
 • Викенд за двајца во Охрид х 3
 • Викенд за двајца во Маврово х 4
 • Ноќевање за две лица во Хотел Александар Палас х 3
 • Клима уред Gree Pular Premium 32 х 2
 • Смарт часовник Xiaomi Anazfit GTS Lava grey х 8
 • Телевизор HISENS H500U7QF 50" Smart ultra HD ULED х 2
 • Сони играчка конзола ПС4 500ГБ Слим х 1
 • Нинтендо конзола Switch црвена и плава х 1
 • Вредносен ваучер за производи АД Европа Скопје *500 денари х 8
 • Вредносен ваучер за производи АД Европа Скопје *1000 денари х 8
 • Вредносен ваучер за производи АД Европа Скопје *2000 денари х 8
 • Вредносен ваучер за производи АД Европа Скопје *3000 денари х 2
 • Вредносен ваучер за производи АД Европа Скопје * 5000 денари х 2

ВРЕМЕТРАЕЊЕ 

Наградната игра трае од 12 мај до 26 декември 2021 година.

Правила на наградната игра