Пралине јагода 250г

Фондан десерт прелиен со темна чоколада

Категорија
Состојки и нутритивни вредности

Состојки: шеќер, гликозен сируп, какао маса, какао путер, киселина: лимонска киселина, овошен сируп јагода (0,1%), арома,  емулгатори: соја лецитин и полиглицерол полирицинолеат, концентрат од црн морков, арома: ванилин. Чоколадата содржи какао делови: 53% мин. Може да содржи траги од белка, млечни производи, лешник и бадем.

Да се чува на суво и ладно

Нутритивни вредности за 100g
Енергија 1786/ 427kcal
Масти 6g
од кои
заситени 3.5g
Јаглехидрати 90g
од кои
Шеќери 87g
Растителни влакна 0g
Протеини 2g
Сол 0g
Шифра 106
Нето тежина по единица (kg) 0.25
Бар код индивидуално пакување 5310002150623
Амбалажа 380x252x175
Производи по амбалажа 24
Нето тежина на амбалажа (kg) 6.00
Бар код кутија 5310002151880
Амбалажи во палета 90