• QUDAL – QUality meDAL - Вафли

  May 06, 2016
  Нашата компанија го освои првото место, QUDAL златен медал, во уште една категорија од својот асортиман на производи - “Вафли“, во истражувањето спроведено од страна на швајцарската организација ICERTIAS.
 • ISM – International Sweets and Biscuits Fair 2016

  Feb 03, 2016
  АД Европа Скопје и оваа година беше присутна на меѓународниот саем за кондиторски производи (ISM – International Sweets and Biscuits Fair) кој се одржа во Келн, Германија во периодот од 31 јануари до 03 февруари 2016.
 • Best Buy Award

  Jan 02, 2016
  Со особено задоволство Ве информираме дека нашата компанија доби најмногу гласови од учесниците во истражувањето за Best Buy Award General II 2015/2016 година во Македонија во категоријата “Бонбони“ за најдобар однос помеѓу цената и квалитетот.