ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА НА АД ЕВРОПА СКОПЈЕ - “ВО ЕВРОПА ДОЈДИ, СО СКУТЕР ВО АВАНТУРА ПОЈДИ!”

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА НА АД ЕВРОПА СКОПЈЕ!

ВО ЕВРОПА ДОЈДИ, СО СКУТЕР ВО АВАНТУРА ПОЈДИ!

Во периодот од 15.05.2024 – 02.09.2024 год. со купени Европа производи во вредност од 1000 ден. учествувате во најголемата наградна игра на АД Европа Скопје со награден фонд од еден милион денари!

Ве очекуваме во нашите специјализирани продавници да ги купите своите омилени Европа производи, да пополнeте формулар и да го оставите во означената кутија во продавницата во која е издадена фискалната сметка.

СПЕЦИЈАЛЕН ПОДАРОК за направена сметка од 1200 ден. ГРАТИС БРЕНДИРАНА ТОРБА! 

slika1

НАГРАДЕН ФОНД ОД ЕДЕН МИЛИОН ДЕНАРИ!

Ќе доделуваме:

3 х Скутери Веспа Спринт

3 х Електрични тротинети

3 х Викенди за двајца во хотелиМетропол – Охрид

3 х Телевизори

3 х Лаптоп копјутери

3 х Вредносни ваучери од 5000 ден. за купување на Европа производи

3 х Вредносни ваучери од 3000 ден. за купување на Европа производи

ТРИ ИЗВЛЕКУВАЊА – ТРИ ШАНСИ ЗА НАГРАДИ!

Прво извлекување - 26.06.2024 год.

 

Второ извлекување - 07.08.2024 год.

 

Трето извлекување - 04.09.2024 год.

 

Извлекувањата на наградите ќе се организираат пред специјализираната продавница во склоп на фабриката на АД Европа Скопје во присуство на три члена комисија.

 

ОБЈАВУВАЊЕ НА ДОБИТНИЦИ

Добитниците на наградите ќе бидат објавени на официјалната веб страна на АД Европа Скопје и на нашите социјални медиуми.

slika2

ПРАВИЛА И УСЛОВИ: