Млечна карамела 100г

Млечна карамела

Категорија
Состојки и нутритивни вредности

Состојки: шеќер, гликозен сируп, млеко во прав (6%), растителна маст (палмина), путер,  арома. Може да содржи траги од лешник и белка.

Да се чува на суво и ладно

Нутритивни вредности за 100g
Енергија 1800kJ/ 430 kcal
Масти 7g
од кои
заситени 1g
Јаглехидрати 89g
од кои
Шеќери 74g
Растителни влакна 0g
Протеини 2g
Сол 0
Шифра 247
Нето тежина по единица (kg) 0.10
Бар код индивидуално пакување 5310002485541
Амбалажа 400x200x147
Производи по амбалажа 30
Нето тежина на амбалажа (kg) 3.00
Бар код кутија 5310002536946
Амбалажи во палета 156