Колорадо микс 400г

Микс на повеќе овошни вкусови

Состојки и нутритивни вредности

Состојки: шеќер, гликозен сируп, киселина: лимонска киселина, база лимон (0,15%), база  портокал (0,15%), сируп од вишна (0,15%), природни ароми лимон и портокал, ароми, природни бои: куркумин, кармин , екстракт од пиперка, боја:  Е 133. Може да содржи трагови од млечни производи, белка и лешник. Производот содржи 18% полнило

Да се чува на суво и ладно

Нутритивни вредности за 100g
Енергија 1711kJ/ 409 kcal
Масти 0g
од кои
заситени 0g
Јаглехидрати 99g
од кои
Шеќери 86g
Растителни влакна 0g
Протеини 0g
Сол 0g
Шифра 510
Нето тежина по единица (kg) 0.40
Бар код индивидуално пакување 5310002410321
Амбалажа 392x287x275
Производи по амбалажа 25
Нето тежина на амбалажа (kg) 10.00
Бар код кутија 15310002410328
Амбалажи во палета 56