Колорадо микс 284г

Микс на повеќе овошни вкусови

Состојки и нутритивни вредности

Состојки: шеќер, гликозен сируп, киселина: лимонска киселина, база лимон (0,15%), база  портокал (0,15%), сируп од вишна (0,15%), природни ароми лимон и портокал, ароми, природни бои: куркумин, кармин , екстракт од пиперка, боја:  Е 133. Може да содржи трагови од млечни производи, белка и лешник. Производот содржи 18% полнило.

Да се чува на суво и ладно

Нутритивни вредности за 100g
Енергија 1711kJ/ 409 kcal
Масти 0g
од кои
заситени 0g
Јаглехидрати 99g
од кои
Шеќери 86g
Растителни влакна 0g
Протеини 0g
Сол 0g
Шифра 646
Нето тежина по единица (kg) 0.284
Бар код индивидуално пакување 5310002360329
Амбалажа 392x287x275
Производи по амбалажа 30
Нето тежина на амбалажа (kg) 8.52
Бар код кутија 5310002360326
Амбалажи во палета 56