Колорадо микс 100г

Микс на повеќе вкусови овошни бонбони 

Состојки и нутритивни вредности

Состојки: шеќер, гликозен сируп, киселина: лимонска киселина, ароми, природни бои : кармин, екстракт од пиперка, куркумин, боја: Е 133. Може да содржи трагови од млечни производи, белка и лешник. Производот содржи 18% полнило

Да се чува на суво и ладно

Нутритивни вредности за 100g
Енергија 1711kJ/ 409 kcal
Масти 0g
од кои
заситени 0g
Јаглехидрати 99g
од кои
Шеќери 86g
Растителни влакна 0g
Протеини 0g
Сол 0g
Шифра 200
Нето тежина по единица (kg) 0.10
Бар код индивидуално пакување 5310002360862
Амбалажа 400x200x147
Производи по амбалажа 30
Нето тежина на амбалажа (kg) 3.00
Бар код кутија 5310002361180
Амбалажи во палета 156