Колорадо јагода 100г

Тврда полнета бонбона со вкус на јагода

Состојки и нутритивни вредности

Состојки: шеќер, гликозен сируп, киселина: лимонска киселина, арома, природна боја: кармин. Може да содржи трагови од млечни производи, белка и лешник. Производот содржи 18% полнило

Да се чува на суво и ладно

Нутритивни вредности за 100g
Енергија 1711kJ/ 409 kcal
Масти 0g
од кои
заситени 0g
Јаглехидрати 99g
од кои
Шеќери 86g
Растителни влакна 0g
Протеини 0
Сол 0g
Шифра 198
Нето тежина по единица (kg) 0.10
Бар код индивидуално пакување 5310002360886
Амбалажа 400x200x147
Производи по амбалажа 30
Нето тежина на амбалажа (kg) 3.00
Бар код кутија 5310002361142
Амбалажи во палета 156