Бонбон Нуар 100г

Тврди полнети бонбони

Состојки и нутритивни вредности

Состојки: шеќер, гликозен сируп, безмасно млеко во прав, растителна  маст (палмина), лакрис (0,17%), ароми, боја Е 133, природни бои: кармин, куркумин, екстракт од пиперка, растителен јаглен. Може да содржи трагови од лешник и белка. Производот содржи 20% полнило

Да се чува на суво и ладно

Нутритивни вредности за 100g
Енергија 1695kJ/ 405 kcal
Масти 0.5g
од кои
заситени 0g
Јаглехидрати 98g
од кои
Шеќери 72g
Растителни влакна 0g
Протеини 0.6g
Сол 0g
Шифра 201
Нето тежина по единица (kg) 0.10
Бар код индивидуално пакување 5310002360749
Амбалажа 400x200x160
Производи по амбалажа 30
Нето тежина на амбалажа (kg) 3.00
Бар код кутија 53100002361203
Амбалажи во палета 156