Пралине јагода 850г

Фондан десерт прелиен со чоколада

Состојки и нутритивни вредности

Состојки: шеќер, гликозен сируп, какао маса, какао путер, киселина: лимонска киселина, овошен сируп јагода (0,1%), арома,  емулгатори: соја лецитин и полиглицерол полирицинолеат, концентрат од црн морков, арома: ванилин. Чоколадата содржи какао делови: 53% мин. Може да содржи траги од белка, млечни производи, лешник и бадем.

Да се чува на суво и ладно.

Нутритивни вредности за 100g
Енергија 1786/ 427kcal
Масти 6g
од кои
заситени 3.5g
Јаглехидрати 90g
од кои
Шеќери 87g
Растителни влакна 0g
Протеини 2g
Сол 0g
Шифра 1515
Нето тежина по единица (kg) 0.85
Бар код индивидуално пакување 5310002154119
Амбалажа 320x240x210
Производи по амбалажа 8
Нето тежина на амбалажа (kg) 6.80
Бар код кутија 53100002154195
Амбалажи во палета 70