Пралине лимон 250г

Фондан десерт прелиен со чоколада

Категорија
Состојки и нутритивни вредности

Состојки: шеќер, гликозен сируп, какао маса, какао путер, киселина: лимонска киселина,  природна арома лимон (0,1%),  емулгатори: соја лецитин и полиглицерол полирицинолеат, природна боја куркумин, арома: ванилин. Чоколадата содржи какао делови: 53% мин. Може да содржи траги од млечни производи, белка, лешник и бадем.

Да се чува на суво и ладно.

Нутритивни вредности за 100g
Енергија 1786/ 427kcal
Масти 6g
од кои
заситени 3.5g
Јаглехидрати 90g
од кои
Шеќери 87g
Растителни влакна 0g
Протеини 2g
Сол 0g
Шифра 104
Нето тежина по единица (kg) 0.25
Бар код индивидуално пакување 5310002150586
Амбалажа 380x252x175
Производи по амбалажа 24
Нето тежина на амбалажа (kg) 6.00
Бар код кутија 53100021552108
Амбалажи во палета 90