Бастуми 170 g

Свилени бонбони со вкус на минт

Категорија
Состојки и нутритивни вредности
Нутритивни вредности за 100g
Енергија 1683kJ/ 396 kcal
Масти 0g
од кои
заситени 0g
Јаглехидрати 99g
од кои
Шеќери 89g
Растителни влакна 0g
Протеини 0g
Сол 0g
Шифра 230
Нето тежина по единица (kg) 0.17
Ean code unit 5310002470509
Амбалажа 320x310x425
Производи по амбалажа 24
Нето тежина на амбалажа (kg) 4.08
Ean code carton 5310002472244
Амбалажи во палета 42