Млечна карамела

Млечна карамела

Категорија
Состојки и нутритивни вредности
Нутритивни вредности за 100g
Енергија
Масти
од кои
заситени
Јаглехидрати
од кои
Шеќери
Растителни влакна
Протеини
Сол
Шифра 476
Нето тежина по единица (kg) 0.80
Ean code unit 5310002485305
Амбалажа 392x287x275
Производи по амбалажа 12
Нето тежина на амбалажа (kg) 9.60
Ean code carton 5310002536922
Амбалажи во палета 56