Метропол какао крем табла

Какао крем табла

Категорија
Состојки и нутритивни вредности
Нутритивни вредности за 100g
Енергија
Масти
од кои
заситени
Јаглехидрати
од кои
Шеќери
Растителни влакна
Протеини
Сол
Шифра 98
Нето тежина по единица (kg) 0.50
Ean code unit 5310002301223
Амбалажа 250x168x97
Производи по амбалажа 6
Нето тежина на амбалажа (kg) 3.00
Ean code carton 5310002301544
Амбалажи во палета 420