Наградна игра “Во Европа дојди, со скутер во авантура појди!” - Добитници од првото извлекување на 26.06.2024 год.

Венера Петреска ДимитриевиќВредносен ваучер од 3000 ден. за купување на Европа производи

 

Мартина ЛалковаВредносен ваучер од 5000 ден. за купување на Европа производи

 

Милена КоцеваВикенд за двајца во хотел Метропол Охрид

 

Марија Божиновска Чапова - Лаптоп

 

Рахим ДаутиТелевизор

 

Адем Калкан – Електричен тротинет

 

Лидија МатескаСкутер Vespa Sprint