Темна чоколада за јадење и готвење 100г

Темна чоколада

Состојки и нутритивни вредности

Состојки: шеќер, какао маса, какао путер, емулгатор: соин лецитин, арома: ванилин. Чоколадата содржи какао делови: 53% мин. Може да содржи траги од млечни производи, лешник и бадем.

Да се чува на суво и ладно.

Нутритивни вредности per 100g
Енергија 2400kJ/ 574 kcal
Масти 32g
од кои
заситени 16 g
Јаглехидрати 64g
од кои
Шеќери 48g
Растителни влакна 0g
Протеини 4g
Сол 0g
Шифра 33
Нето тежина по единица (kg) 0.10
Бар код индивидуално пакување 5310002050121
Амбалажа 250x168x97
Производи по амбалажа 24
Нето тежина на амбалажа (kg) 2.40
Бар код кутија 5310002050183
Амбалажи во палета 200