Чоколокум 400г

Локум прелиен со чоколада

Состојки и нутритивни вредности
Нутритивни вредности за 100g
Енергија
Масти
од кои
заситени
Јаглехидрати
од кои
Шеќери
Растителни влакна
Протеини
Сол
Шифра 335
Нето тежина по единица (kg) 0.40
Ean code unit 5310002586101
Амбалажа 402x211x199
Производи по амбалажа 24
Нето тежина на амбалажа (kg) 9.60
Ean code carton 5310002586118
Амбалажи во палета 72