Желе бонбони 500г

Желе производ

Состојки и нутритивни вредности

Состојки: шеќер, скробен сируп, вода, средство за желирање: агар- агар, регулатор на киселост: лимонска киселина,  ароми, природни бои:  куркумин, екстракт од пиперка, кармин, хлорофилин.

Да се чува на суво и ладно.

Нутритивни вредности за 100g
Енергија 1580kJ/ 377 kcal
Масти 0g
од кои
заситени 0g
Јаглехидрати 91g
од кои
Шеќери 78g
Растителни влакна 0g
Протеини 0g
Сол 0g
Шифра 238
Нето тежина по единица (kg) 0.50
Бар код индивидуално пакување 5310002480041
Амбалажа 380x252x145
Производи по амбалажа 12
Нето тежина на амбалажа (kg) 6.00
Бар код кутија 5310002605225
Амбалажи во палета 90