Омилените производи на АД Европа со испорака до вашиот дом.

Омилените производи на АД Европа со испорака до вашиот дом.

 

Омилените производи на АД Европа со испорака до вашиот дом.

Јавното здравје е највисок приоритет и обврска на сите нас.
Излегуваме во пресрет на своите ценети потрошувачи и овозможуваме опција за испорака на нашите производи до вашиот дом.
Останете безбедни дома и направете нарачка на следните телефони секој работен ден од 08:00 до 15:00 часот или електронски на мејлот onlineshop@evropa.com.mk

Телефони за нарачка: 072 261 004 и 072 217 420 

  • Испораката е бесплатна за нарачки над 750 ден.
  • Минимален износ на нарачката е 250 ден.
  • Доставата до вашиот дом изнесува 50 ден со вклучено ДДВ.
  • Доставата важи единствено за град Скопје.
  • Нарачките направени до 11:00 часот ќе бидат доставени истиот ден, додека нарачките направени од 11:00 до 15.00 часот ќе бидат направени следниот ден.

 

"Препушти се на слатката страна на животот" АД Европа