НОВОСТИ

Слатката страна на животот

2014-07-17 //


Слоганот “Слатката страна на животот” го одбележа третиот финален дел од маркетинг кампањата “Европа – Фабрика за задоволства“.

Тв спотот следува во продолжение:

 

Следете ја нашата нова кампања на:

Facebook: www.facebook.com/ADEvropa

Twitter: www.twitter.com/AD_Evropa