НОВОСТИ

Среќата е во малите нешта

2014-05-15 //


Старуваше вториот дел од кампањата “Европа – Фабрика за задоволства“ со слоганот “Среќата е во малите нешта“

Тв спотот следува во продолжение:

 

Следете ја нашата нова кампања на:

Facebook: www.facebook.com/ADEvropa

Twitter: www.twitter.com/AD_Evropa