НОВОСТИ

Уста полна радост

2014-05-05 //


Во мај стартуваше маркетинг кампањата “Европа – Фабрика за задоволства“ присутна низ повеќе медиуми во форма на Тв спотови, web банери, радио реклами, билборди, реклами во списанија и брендинг на двокатните автобуси низ Скопје.

Првиот дел од оваа кампања стартуваше со слоганот "Уста полна радост".

Во продолжение следува првиот рекламен спот:

 

Следете ја нашата нова кампања на:

Facebook: www.facebook.com/ADEvropa

Twitter: www.twitter.com/AD_Evropa