НОВОСТИ

Чоколенд

2013-12-22 //
“Европа“ веќе втора година по ред зема учество на веќе традиционалната манифестација „Чоколенд“ која се одржа во Веро-Џамбо центарот во периодот од 22.02.2013 до 01.04.2013. Ова беше одлична шанса Европа преку презентација на своите производи директно да се претстави и дружи со своите купувачи.