НОВОСТИ

Промоции

2013-11-15 //
Во текот на изминатaта година се вршеше активна промоција на Elite темните и бели чоколади, Integralissimo – интегралните бисквити и Ice бонбоните. За време на викендите, во маркетите на Тинекс и Веро, потрошувачите преку дегустација се запознаваа со овие нови производи на “Европа“. За најверните купувачи следуваа подарок производи.